Menu

MENU  WIOSNA/LATO 2016

Sledż bałtycki serwowany z sałatką ziemniaczaną z orzechami włoskimi

***

Carpacio z półgęska regionalnego na sosie jeżynowym z dodatkiem rozmarynu

***

Pasztet z Dębogórskiej gęsiny na grzance

***

Żurek z puree ziemniaczanym i białą kiełbasą

***

 Krem z kiszonych ogorków z puree kasztanowym

***

Krem z pieczonego topinamburu z miodem akacjowym

***

 Pierś z kaczki Henrietty

***

 Stek wołowy von Gustaw

***

 Gulasz z serc drobiowych

***

 Sałatka z kozim serem

***

 Racuchy z jabłkami

***

 Gruszka gotowana w miodzie z estragonem serwowana z espumą malinową

***

 Tarta francuska z szarą renetą na sosie z piwa Grand

13417612_982292201865963_6973631496711740903_n

13406849_982269295201587_8865921604545180090_n

13339422_982269361868247_5314615166353972619_n